Gratis föreläsning

Välkommen till ett stort event i Göteborg den 14 december

Vi på Global Forum har legat lågt några år men gör nu en förnyad satsning mot en hållbar framtid med vår nya styrelse och flera nya inplanerade projekt! För att komma igång igen på bästa möjliga sätt har vi ett riktigt fint gratis erbjudande! Lördagen den 14 december 2019 genomför vi ett heldagsevent för upp till 200 personer. Vilken lokal vi kommer att vara i meddelas senare till dig som anmält dig.

information

Hur blåser konjunkturens vindar?

Temat för eventet är: Står vi inför en global lågkonjunktur? Vi tar hjälp av kunniga analytiker från finansvärlden och kommer att ägna fyra timmar av programmet åt en paneldiskussion där du som åhörare har möjlighet att interagera med panelen via en telefon eller surfplatta. Du kommer även att ha samma möjlighet om du väljer att vara med oss på nätet. Eventet kommer nämligen att sändas via Vimeo även om vi hoppas att så många som möjligt ska välja att närvara på plats.

Tanken är att alla åhörare ska få användbara tips på hur man kan agera i en lågkonjunktur för att vända den till något positivt. Ökade räntor är gratis pengar så länge du inte har för stora lån. Vi kommer också titta på hur man agera snabbare än marknaden när börskurserna förändras och därmed göra vinster på aktieinvesteringar.

Middag och medlemsmöte

Utöver paneldiskussionen med tillfälle till mingel äter vi middag till självkostnadspris på en trevlig restaurang där det även finns möjlighet till barhäng efter maten. Vi har också avsatt två timmar till ett medlemsmöte om du väljer att bli medlem i Global Forum. Medlemsmötet börjar kl 11.00 och paneldiskussionen startar klockan 13.00, efter en lunchpaus. Arrangemanget har alltså tre delar, möte, panelsamtal (med pauser) och en middag. Du väljer själv om du vill delta vid en, två eller tre av dessa programpunkter.

Gör din anmälan online

Du anmäler dig till denna händelse, som vi tror kommer att bli något utöver det vanliga, genom att ange kontaktinformation i formuläret nedan. Skriv även om du planerar att äta med oss efter paneldiskussionen. Det är en anmälan utan registrering och utan konto. Du hamnar inte i något medlemsregister redan nu och du kommer inte att få någon oönskad e-post bara för att du tackar ja till detta fina erbjudande 2019. Vi kör med anmälan utan insättning och du betalar för maten på plats. Att ta del av paneldiskussionen är gratis, tack vare våra samarbetspartners och sponsorer, bland annat Finanskompetens som utfärdar licenser för finansfolk. Årsavgiften för medlemmar i Globalt Forum kommer att fastställas under mötet, om du har kontanter eller BankID kommer du att kunna betala direkt på plats. Observera att arrangemanget har ett begränsat antal platser, ju snabbare du anmäler dig desto bättre är det. Våra arrangemang har ofta varit fullsatta och så hoppas vi att det ska förbli även nu när vi gör en nysatsning i och med denna kampanj.

Namn:
Email:
Meddelande: